Gratuit

TIPOGRAFIA SEDCOM LIBRIS SA

Descriere companie:

PESTE 50 DE ANI DE EXPERIENTA
Compania ieseana cu peste 50 de ani in domeniu, Sedcom Libris, membra a Organizatiei Patronale AGORA a Societatilor pentru Difuzarea Tipariturilor si a altor Bunuri Culturale din Romania, si-a fixat, inca de la inceput, ca principal obiect de activitate difuzarea de carte si comercializarea produselor de papetarie, birotica si a jucariilor, realizandu-si profitul printr-o retea de 15 de librarii modernizate si informizate. Compania a participat si a insotit intotdeauna evolutia necesitatilor pietei, motiv pentru care, in ultimii ani, si-a diversificat mult activitatea. In prezent, are structura unui grup de companii specializate, fiind, prin urmare, capabila sa raspunda unor solicitari mai diversificate si mai sofisticate, participand, astfel, la evolutia lumii culturale si economice. Prin toate proiectele sale, Sedcom Libris are in vedere promovarea culturii sub diferitele sale forme, fiind pregatita sa cucereasca noi segmente de piata, sa-si extinda aria de desfasurere a activitatii si sa creeze noi locuri de munca.

Nomic si cultural romanesc, prin competitivitate, dinamism si flexibilitate. Cartea este o pasiune, iar pasiune se imparte… Pentru ca ne pasa cine esti, ce faci, cum faci si unde vrei sa ajungi…

GRUPUL DE FIRME SEDCOM

Sedcom Libris inseamna librarii, editura, tipografia, galerii de arta, biroul de traduceri, departamentul de creatie publicitara si nu se opreste doar aici.

Librarii
Compania a anticipat si a insotit intotdeauna evolutia necesitatilor pietei, motiv pentru care, in ultimii ani, si-a diversificat mult activitatea.

Editura 
De-a lungul timpului, Editura a pus accentul pe editarea cartilor cu tematica universitara, dar si pe carti pentru copii, ilustrate de artisti ieseni.

Tipografie
Tipografia Sedcom Libris este o firma specializata in servicii de tipografie, serigrafie si publicitate.

Magazin Online
Magazinul online Portokal.ro ofera o colectie de carti grupate in categorii si subcategorii pentru o navigare mai usoara, recomandari si oferte promotionale.

Prodart Media
PRODARTMEDIA este un studio performant de inregistrari, procesari si multiplicari audio, parte a grupului de firme Sedcom.

Organizatia Patronala Agora
Organizatia Patronala „AGORA” este persoana juridica nonprofit, nonguvernamentala.

Cultura in Iasi
Site-ul Cultura in Iasi este un cumul de informatii institutionale si o agenda culturala virtuala, menit sa ofere un plus de promovare a vietii culturale iesene.

TIPOGRAFIE

Fondata in anul 2001, din dorinta de a vorbi lumii intr-un limbaj al elegantei imaginii si al profesionalismului si fidelitatii culorii, Tipografia Sedcom Libris este o firma specializata in servicii de tipografie, serigrafie si publicitate.

Tipografia Sedcom Libris si-a formulat, inca de la inceput, o logistica competitiva, prin organizarea eficient-performanta a combinarii factorilor de productie si distributie (resurse umane, tehnologie, materii prime, materiale, informatii etc.).

Intr-un timp relativ scurt, ca rezultat al faptului ca s-a acordat o importanta deosebita calitatii, Tipografia Sedcom Libris si-a implementat un sistem de control al calitatii, in conformitate cu standardul ISO 9001.

Evolutia si perfectionarea continua a produselor realizate reflecta pasiunea pentru profesie, perseverenta si experienta unei activitati sustinute in acest domeniu. Aflata intr-un proces de continua dezvoltare si modernizare, Tipografia investeste atit in resursele umane, cit si in tehnologiile de ultima ora, dat fiind faptul ca in evolutia dinamica a acestei industrii, problema dotarilor este una de factura esentiala. Tipografia Sedcom Libris este angajata continuu intr-un proces de crestere calitativa a serviciilor, reprezentind, in acest mod, garantia unei colaborari eficiente si permanente cu toti clientii sai. Unul dintre target-urile fundamentale ale politicii relationale, elaborate de Tipografia Sedcom Libris se refera la faptul ca „un client multumit este un client cistigat, iar un client castigat este o forma potentiala de vehiculare a informatiei si, prin urmare, de dezvoltare a oportunitatii in afaceri”, acest lucru reprezentind una dintre cele mai eficiente forme de publicitate.

Produse realizate:
Carti, reviste, cataloage de prezentare, brosuri informative, coperte pentru carti si reviste, afise, mape, produse publicitare (pliante si volante), etichete, cutii ambalaj, calendare, agende, caiete, bloc-notes-uri, harti, felicitari, carti de vizita, lucrari de diploma, foi cu antet si alte materiale promotionale, formulare tipizate fiscale personalizate si cu regim comun etc.

Serviciile oferite:
Taiere, laminare la cald, faltuire, biguire, caserare, stantare, finisaje speciale: lacuire partiala sau totala, plastifiere lucioasa si mata, lacuire selectiva etc., operatiuni de legatorie de arta: cutii, mape, passe-par-tout-uri etc.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/1015/2001
CUI: 14278733
Adresă: STR. MOARA DE FOC 4 IASI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide