Xeikon introduce Panther DuraCure, o tehnologie de uscare unică

Xeikon a aplicat pentru brevetarea tehnologiei de uscare UV Panther DuraCure, ce stă la baza imprimantelor sale digitale inkjet care utilizează cernelurile PantherCure UV. Tehnologia de uscare este unică și permite redarea optimă a efectelor lucioase în toate culorile, precum și durabilitate maximă pentru aplicații din multiple sectoare.

„Ca răspuns la cererea industriei, DuraCure este următorul pas în strategia noastră de a crea un portofoliu de soluții complementare. Performanța bună de uscare este un factor important pentru clientul care dorește să investească în tehnologia de imprimare inkjet UV. Calitatea și durabilitatea tehnologiei DuraCure extinde capacitățile imprimantei inkjet UV, iar în combinație cu substraturile de imprimare și cernelurile noastre din gama PantherCure UV se obțin rezultate de cea mai înaltă calitate”, a declarat Jeroen Van Bauwel, Product Management Director.

Lucrând cu seria Panther UV-Inkjet de imprimante digitale, procesul de uscare Panther DuraCure funcționează în mai multe moduri. „Întărirea” UV a cernelii albe împiedică migrarea acesteia și amestecarea cu cernelurile CMYK. Fixarea UV a cernelii negre după transferul celor CMYK înseamnă că DuraCure „îngheață” toate culorile din imagine și menține un luciu uniform al acestora.

Combinația dintre procesul de uscare cu lămpi LED – care are capacitatea de a pătrunde adânc în straturile de cerneală – și procesul de uscare cu lămpi de mercur oferă cele mai bune rezultate. Utilizarea inteligentă a acestor tehnologii deja existente este ceea ce face diferența, deoarece utilizează mai puțină energie și are un impact pozitiv asupra duratei de viață a lămpilor de uscare. 

„Combinarea celor două procese de uscare are ca rezultat soluția cea mai durabilă, sustenabilă și eficientă de pe piață la ora actuală. Xeikon continuă să lucreze pentru a îmbunătăți fiecare produs din portofoliului său”, a concluzionat Van Bauwel.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide