Xeikon SX30000 – noua imprimantă digitală rotativă cu toner uscat pentru printuri la calitate offset

Xeikon a lansat imprimanta digitală SX30000 cu alimentare în rolă ce are la bază tehnologia SIRIUS, oferind o calitate de imprimare asemănătoare tehnologiei offset, potrivit producătorilor.

Noua tehnologie SIRIUS simbolizează puntea de legătură între imprimarea convențională și cea digitală. Însă nu se rezumă totul doar la tipar în sine: este extrem de importantă și plusvaloarea pe care o poate genera calitatea procesului de imprimare, în special în cazul cărților de lux, decorațiunilor interioare printate digital sau a materialelor publicitare.

Campania “The Power Of Dry Toner” (Puterea tonerului uscat) lansată anul trecut a consolidat poziția companiei, care garantează avantajele incontestabile ale acestei tehnologii, atât din punct de vedere al potențialului cât și al performanței. Cele mai importante caracteristici ale tehnologiei cu toner sunt reprezentate de viteza mai mare de imprimare, costurile de operare mai mici și de calitatea superioară a printurilor.

Xeikon SX30000 este noul echipament de imprimare digitală duplex ce are la bază tehnologia SIRIUS. Acesta printează dintr-o singură trecere o gamă variată de substraturi cu lățimea de 250-520 mm și greutatea cuprinsă între 40 și 350 g/mp, la o rezoluție de 1200 dpi și o viteză de 30 m/min – fiind astfel mai rapid cu aproximativ 50% decât sistemele precedente. Noul echipament poate lucra atât cu hârtii cretate pentru tipar digital (Silk Gloss Matte) cât și cu hârtii necretate sau offset. SX30000 vine în configurația CMYK și dispune opțional de o a cincea stație pentru culori spot, alb opac sau toner pentru aplicații de securitate.

Creșterea productivității nu ar fi fost posibilă fără noua tehnologie EkoFuse de la Xeikon. Aceasta include o nouă unitate de transfer a tonerului pe hârtie și un nou sistem brevetat de răcire cu flux transversal, special proiectate pentru a îmbunătăți calitatea procesului de imprimare la viteze mari, mai cu seamă în cazul aplicațiilor premium care necesită un grad mare de acoperire și substraturi ce trebuie să îndeplinească criterii stricte de calitate.

Sistemul de imprimare este conceput pentru volume de imprimare de până la 12 milioane de coli A4 pe lună, fiind recomandat pentru producția de cărți, aplicații de direct mailing, elemente de semnalistică și materiale publicitare pentru sectorul de retail, reviste etc.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide