Heidelberg și-a anulat participarea la expozițiile din 2021

Heidelberg, unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie pentru imprimare offset, a anunțat că nu va mai participa la expoziții internaționale în anul 2021. Acest anunț vine după ce Xerox și Bobst și-au anunțat deja încă din mai 2020 neparticiparea la expozițiile care vor avea loc anul viitor.

Reprezentanții companiei au precizat că se vor concentra pe „concepte noi de târguri virtuale și pe evenimente regionale”.

„Toți iubim drupa. În trecut era ca un festival, dar anul viitor nu ar mai fi fost așa din cauza distanțării sociale și a măștilor”, a afirmat Rainer Hundsdörfer, CEO Heidelberg. Acesta a mai adăugat că suma deloc de neglijat pe care compania trebuia să o investească pentru prezența la drupa ar fi fost irosită, ținând cont de faptul că Heidelberg a cheltuit în 2016 cel puțin 10 milioane de euro: „Probabil vom putea organiza 50 de expoziții interne cu aceeași sumă”. În această ordine de idei, compania plănuiește o „Săptămână a Inovației” în perioada 19-23 octombrie 2020, care va avea loc atât virtual cât și fizic în incinta Print Media Center din Wiesloch, Germania. „Dialogul față în față va fi în continuare posibil în incintele centrelor noastre Print Media din Wiesloch/ Walldorf, Atlanta, Shanghai, Sao Paulo și Tokyo, unde vom putea discuta cu clienții noștri despre nevoile lor specifice în mod direct”, a mai precizat CEO-ul Heidelberg.

drupa, programată inițial pentru perioada 16-26 iunie 2020 și amânată până pe 20-28 aprilie 2021 din cauza pandemiei Covid-19, a fost în cele din urmă anulată.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide